Algemene voorwaarden

  • Het kunstgras en bijbhorende accessoires die wij u aanbieden zijn een Nederlands product van hoge kwaliteit. Om dat te garanderen ontvangt u op iedere kunstgrassoort minimaal zeven jaar kleurgarantie en tien jaar kwaliteitsgarantie.
  • Kiesjekunstgras.nl is een iniatief en handelsmerk van De Ruijter Aas, een online onderneming met als doel om van het internet een gebruiksvriendelijke omgeving te maken.
  • KiesJeKunstgras is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 39100166. Het adres is Krypton 32 te Zeewolde. Contact opnemen kan via het contactformulier. Het BTW-nummer van Kiesjekunstgras is: NL130052681B01.
  • Kiesjekunstgras.nl, De Ruijter Aas en/of de eigenaar kunnen op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor wat voor schade dan ook die voorvloeit uit het gebruik van de geleverde materialen.
  • Bij online bestellingen heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. Echter voor spullen die op maat gemaakt worden is dat niet het geval (waaronder kunstgras en onderdoeken die op maat gesneden moeten worden). Wanneer u een bestelling plaatst wordt dat voor u van een rol op maat gesneden. Hierdoor is de 14 dagen bedenktijd niet van toepassing op uw bestelling op Kiesjekunstgras.nl. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw bestelling, dan horen we dat uiteraard graag en zullen we alsnog naar graag meehelpen om een goede oplossing te zoeken.
  • De getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Mocht het voorkomen dat een prijs om wat voor reden dan ook verkeerd op de website is vermeld (wat we uiteraard niet hopen) dan gaan we uit van uw begrip hiervoor en zullen we de prijs zo snel mogelijk aanpassen en waar nodig verrekenen. In dat geval kunt u uw aankoop uiteraard altijd heroverwegen.