Over ons

Eigenaar Kiesjekunstgras.nl
Kiesjekunstgras.nl heeft zich ten doel gesteld om:

  1. een handige en overzichtelijke website te bieden
  2. goed kunstgras tegen een zo laag mogelijke prijs te kunnen bieden
  3. klanten zo snel en goed mogelijk verder te kunnen helpen

Met deze website hoop ik u op weg te kunnen helpen om de juiste keuze te maken voor het kunstgras dat bij uw wensen past.

Heeft u vragen? Stel ze hier gerust.
Lees hier ervaringen van onze klanten?
Wilt u weten hoe ik tot deze website ben gekomen? Lees dan verder.

Kiezen voor kunstgras

In 2007 richtte ik mijn eerste onderneming op in de kunstgraswereld. Ik kocht destijds mijn eerste huis met een tuin, waar ik een (klein) stukje kunstgras in wilde hebben. Het bleek echter lastiger dan gedacht om de juiste kunstgrasleverancier te vinden. Dat moest anders en ik heb er gelijk werk van gemaakt. Sindsdien heb ik vele consumenten geholpen aan het vinden van de juiste kunstgras(leverancier), zonder het gras nog zelf te verkopen.

Kunstgraspuzzel.nl

Kunstgraspuzzel.nlTussendoor, in 2012, kwam ik een leverancier tegen die kunstgrastegels in de vorm van puzzelstukken had liggen. Een leuk product vond ik, en de website kunstgraspuzzel.nl was geboren. Toen ik zijn volledige voorraad kunstgraspuzzels had verkocht werd die helaas niet meer aangevuld. De puzzels zelf laten produceren en/of importeren uit China was (gezien de slechte kwaliteit van de Chinese producten) geen optie.

Kiesjekunstgras.nl

Inmiddels hoef ik consumenten niet meer door te sturen maar is het kunstgras direct op kiesjekunstgras.nl te bestellen. Met gepaste trots durf ik te stellen dat Kiesjekunstgras.nl een uitgebalanceerd assortiment goed, mooi en goedkoop kunstgras kan aanbieden.

Gemak

Kunstgras is er in zeer veel verschillende kleuren, maten, hoogtes, dichtheid en prijzen. De juiste keuze maken is lastig. Maar op Kiesjekunstgras.nl vindt u niet twintig soorten kunstgras, maar slechts zes soorten. Ik ben er van overtuigd dat dit een dusdanig goede selectie is waardoor ook voor u het juiste type kunstgras er bij zit. Weet u nog steeds niet welke keuze u moet maken? Vul dit formulier in en ik adviseren u graag persoonlijk.

Uiteraard kunt u met al uw vragen of opmerkingen ook bij mij terecht via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

André de Ruijter

Kiesjekunstgras: de onderneming

Kiesjekunstgras.nl is een iniatief van De Ruijter Aas, een online onderneming met als doel om gebruiksvriendelijke en eerlijke websites te maken.
Kiesjekunstgras.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 39100166 en het BTW-nummer is: NL130052681B01. Het adres is Krypton 32 te Zeewolde. Contact opnemen kan via het contactformulier.