Ervaringen

Ervaringen kiesjekunstgras.nlErvaringen van onze klanten zijn zeer belangrijk!
Daarom werken we er hard aan om de ervaringen met Kiesjekunstgras.nl zo positief mogelijk te laten zijn. Hieronder leest u de ervaringen van klanten die u voorgingen.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
We hadden al kunstgras in huis en hebben bij Kiesjekunstgras een drukverdeeldoek besteld. Ook daarmee hebben we een prima service gekregen, meer dan we hadden verwacht eigenlijk. De bezorger was iets later dan gepland, maar dat was geen probleem.

Zeer goed

★★★★☆
4 5 1
We werden goed geholpen. Andre dacht goed mee. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeer tevreden over het eindresultaat.

Perfect

★★★★★
5 5 1
De uitgebreide aandacht en uitleg die we kregen. We hadden veel vragen, maar ze werden allemaal uitgebreid beantwoord. Het kunstgras ligt inmiddels prachtig in onze tuin. We genieten er elke dag van.

Uw eigen ervaringen achterlaten

Heeft u positieve of (onverhoopt) negatieve ervaringen met Kiesjekunstgras.nl?
Laat ze dan hier achter. Ook wanneer u negatieve ervaringen met Kiesjekunstgras.nl heeft dan horen wij dat graag. Niet alleen kunnen we ervan leren, ook kunnen we dan hopelijk alsnog een goede oplossing vinden.

Uw naam
E-mailadres
Hoe was uw ervaring in enkele woorden?
Hoe waardeert u Kiesjekunstgras.nl?
Wat beviel u juist goed of minder goed?

Over deze reviews

Bovenstaande reviews zijn geplaatst door klanten van Kiesjekunstgras.nl. De berichten worden niet bewerkt, tenzij de betreffende klant daar uitdrukkelijk om vraagt. Wel houden wij ons het recht voor om berichten te verwijderen of aan te passen als we van mening zijn dat berichten niet juist of op enige andere manier onacceptabel zijn.